Skip to content

Cliënten

Ben je onrustig en lukt het je niet meer goed om dagelijkse taken uit te voeren? Heb je sombere, angstige en oncontroleerbare gedachten? Zou je wel graag meer contact willen met leeftijdsgenoten, maar weet je niet zo goed hoe?

Factor 5 helpt jou om je leven weer op orde te krijgen zodat jij straks weer gezond en zelfverzekerd bent, en je jezelf kunt redden in het dagelijks leven. Dat kan op verschillende manieren. Zo bieden we begeleiding aan bij jou thuis. Daarnaast bieden we 24-uursbegeleiding op meerdere locaties. Daar kun je tijdelijk wonen, samen met andere jongeren. Er zijn altijd begeleiders van Factor 5 aanwezig om je te helpen als dat nodig is. Samen met je vaste woonbegeleider stel je je eigen zorgplan op en werk je aan je eigen doelen.

Wij werken altijd vanuit respect en vertrouwen. We vinden het belangrijk om jou de controle en verantwoordelijkheid te geven over jouw eigen behandeltraject. Dat houdt in dat je betrokken wordt bij bijvoorbeeld het maken van het zorgplan en dat je daarover meebeslist. Onze deur blijft altijd voor jou open staan, ook na een negatieve gebeurtenis. Want wij weten dat werken aan jezelf een proces is van vallen en opstaan.

Woonlocaties

We hebben meerdere locaties voor 24-uursbegeleiding in en buiten de stad Groningen. Op de locaties wonen jongeren in kleine groepen samen. Iedereen wordt natuurlijk wel individueel begeleid, want elke situatie is anders.

Benieuwd naar de locaties? In deze filmpjes vertellen andere jongeren over hun ervaringen met het wonen op één van onze locaties.

Heb je vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen! 

Contact

Contact gegevens

Hoofdkantoor